Pokémon De Serie Zon & Maan – Ultra Legendes (S22)

  • Uit privacy redenen heeft YouTube toestemming nodig om geladen te worden. For more details, please see our PRIVACY.
    Oké!

Pokémon De Serie Zon & Maan – Ultra Legendes (S22)

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat alweer het 22e seizoen van de Pokémon-tekenfilmserie, Pokémon de serie: Zon & Maan – Ultra Legendes vanaf 21 april op RTL 7 te zien is. In de nieuwste aflevering zet Ash en Pikachu de avonturen voort in de tropische regio Alola, waar zij nieuwe personages ontmoeten en andere Pokémon ontdekken.

Ash heeft drie van zijn vier grote proeven voltooid in de regio Alola. Er staan hem meer avonturen te wachten als hij met zijn klasgenoot nieuwe Z-kristallen verzamelt, nieuwe Pokémon-vrienden maakt en de Mantine Surf leert! In hun rol als Ultra Guardians ondernemen de Pokémon School-leerlingen een belangrijke missie om de Wela-vulkaan te beschermen. Ash ontmoet een nieuwe rivaal, Hau. Met zijn Dartrix heeft Rowlet een harde noot te kraken. Zelfs Rotom Dex beleeft een eigen avontuur als onze helden de set van hun favoriete tv-show bezoeken! En de droom van Professor Kukui om een Pokémon League in Alola op te zetten komt misschien wel uit…

Pokémon de serie: Zon & Maan – Ultra Legendes verschijnt op 21 april op RTL 7.

 

 

Bron: Nintendo

 

 

Door |2019-03-09T17:30:33+02:009 maart 2019|Nieuws, Video|Geen reacties

Plaats een reactie

Ik ben dol op cookies. Deze gebruik ik voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het verzamelen en analyseren van anonieme data. Oké, top!